23 Ağustos 2011 Salı

Nasıl Zayıflarım? – Zayıflama Gerçekleri Nelerdir?

Diyet

Obezite ya da halk arasında bilinen adıyla şişmanlık vücutta fazla miktarda yağ birikmesi sonucu ortaya çıkan ve mutlaka tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır. Obezite besinlerle alınan enerji miktarının metabolizma ve fizik aktivite ile tüketilen enerji miktarını aştığı durumda ortaya çıkar.

Obezite insan vücudunda kalp ve damar sistemi solunum sistemi hormonal sistem sindirim sistemi gibi sistemleri etkileyen ve birçok önemli rahatsızlığa zemin hazırlayan bir hastalıktır.

Kalp hastalıkları yüksek tansiyon şeker hastalığı yüksek kolesterol solunum rahatsızlıkları eklem hastalıkları adet düzensizlikleri kısırlık iktidarsızlık safra kesesi hastalıkları taş oluşumu bazı kanser türleriobezite ile doğrudan ilişkili hastalıklardan birkaçıdır.

Sonuç olarak obezite insan yaşamını kısaltan ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen bir hastalık olarak tanımlanabilir.

Yapılan araştırmalara göre obezite özellikle son 20 yılda bütün dünyada süratle artmakta ve bir salgın hastalık gibi yayılmaktadır. Bu salgından ülkemiz de etkilenmektedir. Kadın nüfusumuzun yaklaşık üçte biri erkek nüfusumuzun da yaklaşık beşte biri obez yani şişmandır.

NASIL SAĞLIKLI ZAYIFLARIM?

Vücut nasıl kilo kaybediyor?

Alınan enerji = Harcanan enerji kilo sabit
Alınan enerji > Harcanan enerji kilo artışı
Alınan enerji < Harcanan enerji kilo kaybı

Bu denklemden çıkartmamız gereken sonuç harcadığımız enerjiyi arttırmamız gerektiği yada aldığımız enerjiyi azalmamız gerekir.

1-Spor yaparak harcadığımız enerjiyi artırmış oluruz ama sporun düzenli yapılması günlük yürüyüşler ve basit egzersizler şeklinde yapılması gerekir bu durum birçok çalışan insan için çok zordur.


2-Diyet yaparak konusunda uzman bir diyetisyen ile görüşüp sizin bünyenize yaşam tarzınıza uygun hazırlanacak diyetleri uygulayarak zayıflayabiliriz.

3-Kalori açığı oluşturacak ürünler ile bu konuda SAFRAN ZAYIFLAMA ÇAYI size bağırsaklardaki yağ emilimini asgariye indirerek ve vücutta oluşturacağı kalori açığına bağlı olarak zayıflamanızda yardımcı olacak bir üründür.

ZAYIFLAMA NASIL OLMALI?

Sağlıklı zayıflamanın temel esası yağ kitlelerinin yakılmasıyla gerçekleştirilmelidir. Bu konuda piyasada bir çok ürün vardır ki vücuttan sadece su ve kas kaybına yol açarak zayıflama gerçekleşmektedir bu şekilde verilen kilolar hem sağlıklı değildir hem de kalıcı değildir. Vücut bu atılan suyu bir kaç ay gibi kısa bir zamanda toplayacağı için uğraşınız boşa gidecek ve sağlığınız tehlikeye girecektir.

BÖLGESEL ZAYIFLAMA :

Zayıflamanın bölgesel gerçekleşebilmesi için yağların yakılarak gerçekleşmesi gereklidir. SAFRAN ZAYIFLAMA ÇAYI bağırsaklardaki yağ emilimini asgariye indirerek fazlalık olan bölgelerden (göbek-basen) zayıflama gerçekleştirmektedir.

KALICI ZAYIFLAMA:

Kalıcı yani uzun soluklu bir zayıflama için vücuttaki fazla yağların yakılmasıyla gerçekleşen kilolar kalıcıdır. SAFRAN ZAYIFLAMA ÇAYI diğer bir çok bitkisel üründen farkı yağ emilimini engelleyip yağların yakılmasına yardımcı olduğu için vermiş olduğunuz kilolar kalıcı olacaktır.

SAĞLIKLI ZAYIFLAMA:

Zayıflama ciddi bir konudur bu konuda gıda mühendisi ve diyetisyen arkadaşlarımızın hassas çalışmaları sonucu üretilmiş olan SAFRAN ZAYIFLAMA ÇAYI & SAFRAN ZAYIFLAMA KAPSÜLÜ size sağlıklı zayıflamanın kapılarını açmaktadır. Zayıflamak isterken sağlığınızı değil kilolarınız kaybetmek istiyorsanız sizlere SAFRAN ZAYIFLAMA ÇAYI & SAFRAN ZAYIFLAMA KAPSÜLÜ yardımcı olacaktır.